Derde Wereldoorlog

Ingo Piepers is wetenschapper en ex-marinier. Dit artikel zal de oorlog in Oekraïne in het kader van een mogelijke uitbraak van een Derde Wereldoorlog verdere financiële sancties valutacrisis en de adoptie van bitcoin bespreken.


Pin Op Wereldoorlog 1 In Kaarten Maps Of World War 1

Renecainisten en de Centralen.

. 87-12 7 En de eerste engel heeft gebazuind en er is geworden hagel en vuur gemengd met bloed en zij zijn op de aarde geworpen. Komende maandag verschijnt zijn boek De onvermijdelijkheid van een nieuwe wereldoorlog. Wat heeft te maken met oorlog.

De Derde Wereldoorlog kan elk moment beginnen Dat zegt voormalig legercommandant Ingo Piepers nadat hij data structeren en wetmatigheden rondom oorlogen uit het verleden heeft geanalyseerd. 80 jaar geleden voorziet de slapende profeet dat Poetin een derde wereldoorlog zal voorkomen. Binnen twee jaar breekt Derde Wereldoorlog uit.

Jeroen Holtrop vraagt hem naar zijn. De voorspellingen van Edgar Cayce luiden echter heel anders. Dat komt er en de Derde Wereldoorlog is een feit.

Er breekt een Derde Wereldoorlog uit die wordt beëindigd met een atoombom. Na 13 December 2030 sloten de Renecainisten zich aan bij de Geallieerden. Wees waakzaam waakzaam en voorbereid.

Poetin zei dat het Westerse hyterie was en dat hij nooit zou aanvallen maar dan organiseert hij het wel degelijk een invasie. Oorlog is een gewapende strijd tussen volkeren of staten. 1 day agoAs kernwapens ontplooi word is dit Derde Wêreldoorlog Thursday 24 February 2022 - 143pm Die VSA en EU-lande dreig Rusland met swaar sanksies wat.

Nu de Derde Wereldoorlog mogelijk al is uitgebroken nemen de spanningen en daarmee de risicos op fouten alleen maar toe. Poetin wordt door velen gezien als één van de bedreigingen van de wereldvrede. De Derde Wereldoorlog zal nog geen atoomoorlog worden maar de Vierde wel.

Hij dreigde met een. En het derde deel der bomen is verbrand en al het groene gras is verbrand. Veel van mijn vrienden hebben angst dat we voor een soort derde wereldoorlog staan zegt mijn taxichauffeur Vladimir in perfect Engels als hij mij zaterdagmiddag van de luchthaven naar het centrum van Moskou brengt.

Of de wereld het nu ziet of niet landen bereiden zich voor op een oorlog. De beangstigende derde wereldoorlog van Alois Irlmaier. Maar de meeste mensen in de wereld zijn in slaap gevallen en maken zich hier geen zorgen over.

13 hours agoKomt er een Derde Wereldoorlog. Daarom zou het verstandig zijn om zoveel mogelijk. Over die zorg schreef ik afgelopen maand dit verhaal.

Provided to YouTube by WM South AfricaDerde Wêreldoorlog Arno JordaanKom Ons Doen Dit 2019 Coleske ArtistsVocals. Deze oorlog zal uitmonden in Armageddon de Derde Wereldoorlog die gestopt zal worden door de terugkeer van Jezus Christus omdat anders geen vlees behouden zal worden Matteüs 2422 Marcus 1320. Nu is ook in Nederland het gevreesde woord Derde Wereldoorlog gevallen niet pas over een jaar of 20 of 10 maar al heel snel.

Poetins oorlog in de Oekraïne. Listen to Derde Wêreldoorlog by Arno Jordaan 9565 Shazams featuring on Liezel Pieters Essentials and Arno Jordaan Essentials Apple Music playlists. Over drie weken breekt er mogelijk een wereldoorlog uit in Oekraïne zo waarschuwt de onafhankelijke Russische defensiespecialist Pavel Felgenhauer.

Inderdaad de wereld staat aan de vooravond van een derde wereldoorlog een kernoorlog. In of vanaf 2020-2022 en dat is akelig dichtbij het jaar 2023 het jaar dat in 2011 voor het eerst door mij genoemd werd in het kader van het aanstaande herstel van het Turkse-Ottomaanse Rijk waar ik sinds. Deze oorlog werd uitgevochten door twee allianties.

En autonome wapensystemen passen in het alsmaar groeiende rijtje van wapensystemen die ervoor kunnen zorgen dat het al dan niet onbedoeld grandioos mis gaat. En het derde deel der bomen is verbrand en al het groene gras is verbrand. Hij heeft een studie gedaan naar oorlogen en de resultaten zijn schokkend.

Alles begon met de door de CIAMI6 aangestuurde en door de EU gesteunde Maidan staatsgreep in 2014 tegen de democratisch gekozen president van Oekraïne. Daarna installeerde het Westen een aan neonazi groepen gelinieerd marionettenregime in Kiev. De Sacrumenten bestond weer uit twee sub-allianties.

De Derde Wereldoorlog zal trouwens niet zo lang duren ongeveer drie tot vier jaar. Oorlogen tussen staten onderling zijn tegenwoordig zeldzaam. Ik hoop van niet maar heb geen glazen bol.

De komende maanden en anders jaren - zullen we in spanning moeten afwachten of dat het inderdaad zover is. 1 Westen schuldig aan huidige crisis. Er breekt een Derde Wereldoorlog uit die wordt beëindigd met een atoombom.

De Poolse premier Mateusz Morawiecki heeft de Europese Unie gewaarschuwd voor het aanzetten tot de derde wereldoorlog mocht de geldstroom uit Brussel worden geblokkeerd. Hij is een persoonlijk slachtoffer van de spanningen tussen Rusland en het Westen. Als etnische of religieuze groepen binnen dezelfde staat met elkaar een gewapende strijd voeren spreekt men van een burgeroorlog.

De informatie zal vaker ververst worden naar mate meer duidelijk wordt. De Derde Wereldoorlog was een samensmelting van verscheidene millitaire conflicten overal op de wereld. De dreigingen nemen toe en snel.

Het water wordt vervuild. Poetin zal de derde wereldoorlog voorkomen Overgenomen van Angelwings. 87-127 En de eerste engel heeft gebazuind en er is geworden hagel en vuur gemengd met bloed en zij zijn op de aarde geworpen.

De derde wereldoorlog zal naar verwachting een kernoorlog worden. Alles draait rond woorden en dan zijn er de daden. Na de Big Reset op Wall Street die de instelling is die de Oktober revolutie 1917 steunde Hitler in het zadel hielp en het.

Kennelijk zullen ze nog zo bang zijn voor elkaars atoomwapens dat ze die in de Derde Wereldoorlog nog niet durven gebruiken. Of je nu wel of niet in profetieën gelooft de griezelige voorspellingen van Alois Irlmaier over toekomstige gebeurtenissen laten je niet onbewogen. De Geallieerden en de Sacrumenten.

Wat opvalt is dat er twee zaken bezig zijn. Zijn enge profetie over de derde wereld oorlog klinkt erg verontrustend zeker gezien de huidige politieke. De dreigingen nemen toe en snel.

Weinig wordt openlijk besproken in de pers maar we zien zeer. 25 oktober 2021 door roedeltje. Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne.


Op Center 01 In Op Center Komt Het Team In Actie Wanneer Politieke Samenzweerders In Het Verre Oosten Een Derde Wereldoorlog Trachten Thrillers Militair Toms


Pin On Antique Artillery


Pin On Eerste Wereldoorlog


De Derde Wereldoorlog Begint Binnen Vijf Jaar Wereldoorlog Leiderschap Oorlog


Nostradamus Derde Wereldoorlog Zou Beginnen In Frankrijk Apocalypse Landscape Apocalypse France Wallpaper


Pin On Books


Pin On Movies I Like


Pin Op Eerste Wereldoorlog


Pin Op Eerste Wereldoorlog


Pin Op Eerste Wereldoorlog


Een Prachtige Literaire Roman Over Twee Vrouwen Tijdens De Eerste Wereldoorlog Voor Marieke Is 1914 Een Dood Jaar Ook A Boeken Lezen Boeken Boeken Om Te Lezen


Pin On 1e Wereldoorloginterbellum


Arno Jordaan Derde Wereldoorlog Youtube Music Videos Arno Vevo


Pin On Eerste Wereldoorlog Geschiedenis Opdracht Alexander Sunter Ha3a


Pin Auf Eerste Wereldoorlog

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel